Nu på lördag smäller det…. Då kommer min vernissage för utställningen Alfahane sättas upp i skarpnäcks kulturhus/konstfoajé. Den sätts upp nu på lördag den 17dec och det är vernissage mellan 12.00-15.00. Ni är varmt varmt välkomna att hänga med på min spektakulära utställning. Det är pirrigt och stressigt nu så här dagarna innan utställningen sätts upp. Jag har bönat och bett alla mina nära och kära att vara med denna dag. Vi får väl se hur många som dyker upp….. Du som läser min blogg är mer än välkommen nu på lördag till min vernissage. Skarpnäcks kulturhus/konsfoajé 17dec mellan kl. 12-15.

Så här hängde bilderna förra gången och något liknande kommer dom hänga även denna gång. MEN det kommer vara helt nya bilder blandat med dom gamla. Mycket våld som frontas och det är så vardagen ser ut i många förhållanden tyvärr. Ämnet skramlas runt om bland aftonbladet och expressen för tillfället. Det gör mig så himla glad för nu inför julen behöver vi skänka dessa kvinnor kraft i våra tankar. Kraft att kunna gå ut genom den öppna dörren och aldrig gå tillbaka igen.