I torsdags samlades mina kompisar hemma hos mig i Hills. Vi hade årets poolparty med tillhörande grill och hög mysfaktor. Självklart lyste kvällsolen med sina varma strålar och poolen bjöd upp till härliga grader. Det blev en hel lyckad kväll/natt eller tidig morgon….. 🙂 Bilder kommer under helgen.

Jag har tjatat om detta tidigare…. Är så himla glad att jag har fördelen att få ha så här fina vänner. Är verkligen lyckligt lottad och tacksam.

Fast jag saknar den allra finaste och bästaste…. Vart har du tagit vägen, för den du är idag känns så långt ifrån den personen du var för en vecka sedan. Släpp ner gardet nu och kom tillbaka till den härliga person jag lärt känna…..

Helgen kommer jag att tillbringa bakom kameran. Skall plåta färdigt för min utställning 7. Måste få till två scener som jag blev missnöjd med. Sedan skall jag fixa bilderna och skicka ut dom till alla som varit med om projektet.

En vecka kvar innan semestern drar igång. SÅ underbart och efterlängtat!

Kramar