Det är rätt komiskt eller sorgligt eller MYCKET märkligt….. I går helt spontant ville jag tacka en person för att den hade hjälpt mig i en situation. Jag även gav den personen kredit för något den hade gjort. Detta för att jag kände så i den stunden och var så himla glad för den personens skull. Jag kan säga så mycket att den personen INTE uppskattade varken mitt tack eller att jag gav beröm…. HELT plötsligt får jag sitta och förklara mig. Detta var de mest märkliga men absolut det sorgligaste jag gjort i hela mitt liv…..

Nu på morgonen läser jag nedan text…. och jag kan garantera dig att INTE alla uppskattar komplimanger. Men den här personen som skrivit texten nedan är som mig i sitt tänk. Sprid komplimanger omkring dig istället för att bara gå runt och sura.

Ni väljer själva hur ni vill göra. Själv fick jag en ordentlig käftsmäll i går men inte ens den smällen ska göra så att jag slutar vara den jag är. Jag är och förblir en generös person både när det gäller det materiella och med ord.

Daagens uppgift som jag vill ge ER idag är att GE EN KOMPLIMANG TILL NÅGON NI KÄNNER…!

Ofta kan man tänka snälla saker om den man träffar, men man kanske inte alltid säger det man tänker till vederbörande…?!

Men GÖR DET idag! SÄG NÅ´T SNÄLLT!! Sen om det är till din mamma, son , svärfar , kompis eller grannen har ingen betydelse. Bara om du lovar mig att säga den där snälla saken du tänkte HÖGT istället för att bara strunta i det. Lova mig det!

Och jag lovar dig att du kommer göra någon väldigt glad tack vare detta….!