Ja jag vet att både blogg och framförallt hemsida blir sjukt lidande när jag har fullspäckat schema. Här jobbas det både i resebranschen och foto. Det är fullt upp hela tiden.

I dag hade jag en snabb o intensiv fotografering med ett stort gäng bland annat ifrån modellbilder.se Vi skapade ett projekt som jag kallar för 7. Detta projekt är självklart ett utställningsprojekt. Vi var ett litet gäng på 6 personer som skapade detta projekt tillsammans. K hade haft med sin MC från slätten upp hit. Den fick självklart vara med på ett hörn. Dock blev vi så försenade och därmed fick jag aldrig ta alla dom bilder jag hade velat för tiden bara rann iväg.

Tropiska kvällar som tillbringas utomhus och härliga soliga dagar som gör att man nu premiärdoppat sig även i poolen. Härligt att poolen är klar nu inför sommaren 2011. Jag tänker börja simma varje morgon som jag brukar göra på sommaren. Det skall bli så härligt att få starta igång morgonen med en simtur. Promenerar gör jag varje lunch. Vi skall börja samarbeta med Ola Lauritson som är en GI fanatiker. Det skall bli jätteintressant att se vad han har att komma med.

Ha det så bra. Själv är jag inte i tio i topp tyvärr…. 🙁

Kramar