Min utställning Romantic and Love gick upp i dag. Det blev vernissage i butik Epok Antikt och Inredning som ligger på Storgatan i Linköping. I dag var det årets varmaste dag och jag stod inne i minglet…. Men det var en härlig känsla att kunna förmedla mina tankar ihop med bilder. Fast jag stod med gråt i halsen så klarade jag detta galant…..

Utställningen kommer inte att vandra vidare upp till storstan så som Alfahane gör.

Nu sitter jag och skissar på en ny utställning med en mycket starkt ämne. Dom modeller jag hade haft i min planering stryks dessvärre från projektet och jakten på nya är på gång. Det måste bli perfekt för det ligger en liten vinst och lurar runt hörnet.

Hojta till om ni har lust att vara med på ett foto projekt. Maila bild till mig på min emailadress maria@absolutfotografering.se

Välkomna!