Hoppas er påsk har varit lika bra som min. Att vila är ju dess värre inte min melodi fast jag blivit beordrad vila så kan jag inte vara still…. Flängde ner till vårt landställe på öland över påsken.

Den här påsken har jag lärt mig följande:

Att grilla lammspett på kolgrill blir absolut godast… 🙂 Inget går upp mot lamm! Årets favorit!

Skapat en underbar uteplats med dusch och tvättställ samt en Thailändsk oas av hela förbannade tomten…. 🙂 Fantastiskt vackert! Mer bilder från den Thailändska oasen kommer senare. Lugn och fin, duschdraperiet är inte monterat men kommer att monteras av mig inom snarast tid…. Vackert Thailändskt duschdraperi kommer inom kort.

Sverige och Öland är det mest fantastiska när vädret ler mot dig. Inget går upp mot Sverige när det är vår och sommar 😉

Avskyr bilköer ännu mer än tidigare…. Det tog 2 timmar att komma ut från Stockholm på skärtorsdagen och 1 timmes bilkö mellan Norpan och Sörpan…. Lika tradigt att ta sig hem denna söndag.