Nu har jag fått klart med lokal i Linköping för min nya utställning Romantic and Love! Lokalen är helt grym och så himla mysig! Den ligger i butik Epoks källarlokal som ligger mitt på Storgatan i Linköping. Perfekt läge och perfekt lokal för den här utställningen. Var förbi lokalen i går en sväng och jag verkligen älskar den. Det kommer bli så grymt att få sätta upp mina bilder till en så stor publik som det är i den här butiken. Jättekul och än en gång är det finaste E som hjälpt mig. Är så himla tacksam att få tips av allt och alla för att hitta lokaler till mina utställningar. Utställningen kommer upp efter påsk! Mer info kommer snarast här på bloggen samt på min hemsida www.absolutfotografering.se

Jobbar stenhårt för att få upp min utställning Alfahane i Norrköping. Den utställningen visar en annan slags kärlek, en smutsig kärlek. Alfahane har i dagarna blivit nominerad och registrerad för en stor kulturutställning här i stockholm. Det är en ära att bara blivit nominerad men som den konstnär jag är så brinner jag verkligen att få upp den på utställningen också. Därför ber och bönar jag att ni håller tummarna stenhårt och skänker mig extra mycket tankestyrka så att vi får upp utställningen. Beslut kommer att tas senast den 19 maj! Utställningen kommer att bli till hösten i såfall. Men jag vill så gärna även få upp den tidigare i Norrköping. Det är ett sånt starkt och viktigt ämne att ta upp för allmänheten. Tålamod har aldrig varit min starkaste sida…. :/

Har haft en underbar helg! Träffade min underbaraste kompis L för en lunch igår. Hon har varit mig så saknad i flera år. Vår vänskap har alltid varit stark och även om vi har ofrivilliga uppehåll i vår vänskap så hittar vi alltid tillbaka till varandra. Det är en ren och sann vänskap. Det är så en vänskap skall vara igentligen att man alltid hittar tillbaka under livets vägar. Vi hade en jättemysig lunch tillsammans och tiden bara flög iväg. Jag är så tacksam att få ha så fina vänner som jag har i mitt liv! Efter lunchen hastade jag iväg på bildmötet på Epok för att sedan stressa hem till min goa mamma. Efter en kort sväng hos mamma så kastade jag mig iväg till Norrköping för att titta på eventuell lokal där. Tillbringade en mysig lördagskväll hemma hos finaste K. Alltid lika mysigt!

Idag lyser solen igen och allt känns så förbanat bra! ÄLSKAR ÄLSKAR den här tiden på året!!!!!!!

Njut och ta hand om varandra samt ta hand om dina vänner!

Kramar