Kommer att hålla fotoutställningar nere på slätten här i vår. Nu är lokalerna uppbokade så det är endast bildarbete samt framkallning kvar att fixa. Jag har ägnat hela min lördag kväll att ta ut bilder samt beskära dom inför utställningen.

Det skulle endast vara 15 bilder men det slutade på 24 stycken…. 😉

Kommer hänga bilderna på lite coolare sätt än jag tidigare har gjort. Jag kommer hänga upp dom på klädstreck och med klädnypor. Tänker ha en riktig vernissage samt en liten fest i samband med utställningen. Är nyfiken på hur mina bilder kommer tas imot där nere på slätten. Norpan kunde endast ge mig en lokal långt från centrum där ingen passerade och då kändes det inte intressant. Det var med stor sorg jag förstod att det inte kommer bli någon utställning den här gången i Norpan utan får fokusera på Linköping och sedan blir det även här uppe i Stockholm igen.

Datumen blir klara snart. Spännande spännande lär det bli.