Har svängt som en moraklocka fram och tillbaka till slätten var och varannan helg nu som varit. Även i helgen som var blev det vistelse där nere. Klämde in två slätta städer på en och samma helg. Inte illa pinkat. Det var lika trevligt och mysigt som alltid. Lite väl mysigt så i helgen kände jag nästan lite hemlängtan… Men det var nog bara en svag sinnesförviring pga vårkänslor…. 🙂 Jag skulle inte överleva utan min trädgård, pool, havet, söderbysjön, mina underbara kompisar och skärgården… ja hela mitt underbara stockholm skulle fattas mig.

Men helgen spenderades även ihop med min älskade mamma. Vi hade jättemysigt och tittade på filmer i massor samt bara hängde med varandra. Var en sväng vid pappas grav och det är alltid lika förbannat jobbigt varje gång jag besöker graven. Men jag skulle heller aldrig vara i stan utan att besöka den. Det är fortfarande efter två år lika overkligt att han inte finns med oss längre.

I dag var jag på banan igen och älskar mitt stockholm mer än någonsin…. Så självklart var det en tillfällig sinnesförvirring…. Det var som en kompis sa till mig i förra veckan:

”jag känner ingen som är stockholm så trogen och älskar staden så innerligt som dig”

🙂 Det ligger nog något i det…. Men man skall aldrig säga aldrig… 🙂

Helgen som kommer är fullbokad med fotojobb samt simklubben skall återuppstå efter ett mycket långt uppehåll…. Simma, basta och fika med härliga vänner. Helgen kan inte bli bättre. 🙂 joooo det skulle den i och för sig kunna vara…..